Evia za mlade

Stranica (ponuda) u pripremi. Hvala na razumevanju.

Kuća Santis – Pefki

Jednospratna kuća sa visokim prizemljem, koja se nalazi u širem centru Pefkija, na oko 300 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3  osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Panorama – Pefki

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 200 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i osnovni ležaj) i apartman za 4 ili 5 osoba. Sve smeštajne jedinice nalaze se u prizemlju i imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Mimika – Pefki

Jednospratna kuća, koja se nalazi u širem centru Pefkija, na oko 50 m od mora i plaže, na šetalištu. Kuća poseduje studija za za 2 ili 3 osobe. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Maria – Pefki

Jednospratni kompleks sa prizemljem, koji se sastoji iz dva objekta povezanih dvorištem, nalazi se u širem centru, na oko 150 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartman za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

 

Kuća Keti – Pefki

Jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru Pefkija, na oko 50 m od mora i plaže, na šetalištu. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Kerras – Pefki

Jednospratna kuća, koja se nalazi u širem centru Pefkija, na oko 50 m od mora i plaže, na šetalištu. Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Joanna – Pefki

Jednospratna kuća, nalazi se na ulazu u Pefki, na oko 40 m od mora i na oko 300 m od plaže. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj(uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Iliovasilema – Pefki

Prizemna kuća, koja se nalazi u mirnom delu mesta, u širem centru, na oko 50 m od mora i plaže, na šetalištu. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (sofa na razvlačenje). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj (uključen u cenu), TV i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Eugenia – Pefki

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru i mirnom delu Pefkija, na oko 200 m od mora. Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe i apartmane za 4 ili 5 osoba. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Chrisoula – Pefki

Jednospratna kuća sa prizemljem skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru, na oko 150 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i osnovni ležaj). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Avantaz – Pefki

Dvospratna kuća sa prizemljem i potkrovljem, nalazi se u centru, na oko 100 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartman za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Argiro – Pefki

Jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru Pefkija, na oko 100 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i studija za 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i osnovni ležaj). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Aleksandra – Pefki

Jednospratna kuća sa prizemljem i potkrovljem, koja se nalazi u širem centru i mirnom delu Pefkija, na oko 150 m od mora. Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe i apartman za 4 ili 5 osoba u potkrovlju. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kuća Christos – Pefki

Jednospratna kuća sa prizemljem u širem centru Pefkija, na oko 450 m od mora i plaže. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartman za 4 ili 5 osoba. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Vila Hanioti Beach

VILA VILAR se nalazi na 120 m od plaže i u centru je Pefkohorija, u blizini objekta se kafici i restorani. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije u kojima se nalazi kompletno opremljena kuhinja, kupatilo, klima i TV uređaj, velike terase. Studiji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu vile i svi gledaju ka glavnoj ulici. Promena posteljine na 5 dana. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu.Postoji mogucnost koriscenja besplatnog WI-FI interneta (slabijeg protoka).

Akcije i popusti
  • SAJT JE U FAZI IZRADE. ZA VIŠE INFORMACIJA OBRATITE SE AGENCIJI. HVALA.
  • 15% za uplate u gotovini do kraja juna
  • 10% popusta za polaske do kraja juna