Terme Laško

Laško je gradić u istočnom delu Slovenije u podnožju planine Hum. Prvi put se spominje 1227. godine. U blizini su pronadjeni ostaci iz rimskog perioda. Laško je najpoznatije po termama i pivu.

Blagotvorno dejstvo mineralnih voda je bilo poznato još u antičko vreme. U moderno doba prvo lečilište je otvoreno u maju 1854. pod nazivom Kaiser Franz Josef Bad. Danas su Terme Laško savremeni centrar zdravstvenog turizma, gde možete da se opustite i uživate u različitim tretmanima. Najpoznatija je po tretmanima za motorički sistem, reumatizam, mišićne i nervne bolesti. Od terapija koriste se hiperbarična terapija, balneo terapija, fizioterapija, elektroterapija, laserska terapija magnetnog polja, termo terapija.
Dok ste u Laškom obavezno posetite i pivaru koja je otvorena davne 1825. godine i jedna je od najvećih proizvodjača piva i sokova u Sloveniji.

Program putovanja

1. dan – Pancevo, Beograd ili Čačak, Beograd sastanak na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, iz Čačka sastanak na parkingu marketa RODA, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2. dan – 11. dan dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 12. dan napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 18.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 13. dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Program putovanja (sopstveni prevoz)

1. dan – 11. dan dolazak u mesto odredišta, smeštaj posle 14 h po lokalnom vremenu , boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11. dan napuštanje objekta, najkasnije do 9 h po lokalnom vremenu.
Akcije i popusti
  • SAJT JE U FAZI IZRADE. ZA VIŠE INFORMACIJA OBRATITE SE AGENCIJI. HVALA.
  • 15% za uplate u gotovini do kraja juna
  • 10% popusta za polaske do kraja juna