Kuća Borovi
180m od mora
Besplatan Wi-Fi
AC Uključena u cenu

Apartmani Borovi – se nalaze u kući na 180m od plaže (treća ulica od plaže), kod hotela Karijatis, iznad velikog marketa “Masutisa”, u mirnom delu Nea Kalikratije. Kuća se nalazi na placu od 7 ari koji je uređen borovima, visoki borovi pružaju prirodan hlad u vrelim letnjim danima. U dvorištu kuće se nalazi letnjikovac, ljuljaške za decu i veliki parking. Kuća ima dupleks, apartmane i studije.

Borovi 1 dplx/7 – Veliki stan od 55 metara kvadratnih  poseduje novu kuhinju, dnevnu sobu sa garniturama na razvlačenje (trosed i dvosed), spavaću sobu sa  velikim francuskim ležajem i dva singl ležaja. U dnevnoj sobi se nalazi kamin i izlaz na veliku terasu. Iz dnevnog boravka se ulazi u spavaću sobu. Ispred dnevne sobe je kuhinja. Stan poseduje veliko kupatilo sa tuš kabinom, TV i u dnevnoj i u spavaćoj sobi, kablovsku, srpske kanale, Wi-fi i klimu.Stan je luksuzno opremljen.

Borovi 2 1/5 app-Apartman poseduje dve prostorije i veliku terasu. U jednoj se nalazi francuski ležaj i singl ležaj, a u drugoj krevet na razvlačenje. Kuhinja je u sklopu sobe. Kupatilo je sa tuš kabinom. Apartman poseduje TV, kablovsku, srpske kanale, Wi-fi, klimu.

Borovi 3 1/4 app– Apartman manje kvadrature poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem i veliku terasu. Iz spavaće sobe se ulazi u kupatilo koje opremljeno tuš kabinom. Dnevni boravak je sa kuhinjom i krevetom na razvlačenje. TV sa srpskim kanalima je u spavaćoj sobi. Apartman poseduje Wi-fi i klimu.

Borovi 4 S 1/2 –  Dvokrevetni studio sa dva singl ležaja, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilo, TV sa srpskim kanalima, Wi Fi,klima, velika terasa.
Borovi 5 S 1/2 – Dvokrevetni studio sa dva singl ležaja, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilo, TV sa srpskim kanalima, Wi Fi, klima, velika terasa.

Borovi 6 S 1/3-Trokrevetni studio poseduje francuski ležaj I singl ležaj, veliku terasu, kupatilo sa tuš kabinom, TV sa srpskim kanalima, Wi-fi I klimu.

Borovi 7 app 1/4-Četvorokrevetni apartman poseduje jedan francuski I dva singl ležaja, kao I kuhinju koja je izdvojena sa manjim trpezarijskim stolom  TV sa srpskim kanalima, Wi-fi I klimu, kupatilo sa tuš kabinom.

CENA U TABELI OBUHVATA:

– najam studija ili apartmana, za boravak 11dana/10 noći

– korišćenje klime,

– troškove organizacije putovanja.

CENA U TABELI NE OBUHVATA:

– vanlinijski prevoz autobusom turističke klase,

– međunarodno putno zdravstveno osiguranje

– individualne troškove i usluge

     PREVOZ iz Niša je 50€, za decu do 10godina je 45€, iz Beograda je 60€, za decu do 10god 50€.

Polazak je dan ranije u odnosu na datum iz tabele, iz Niša sa parkinga kod Tempa.

Akcije i popusti
  • SAJT JE U FAZI IZRADE. ZA VIŠE INFORMACIJA OBRATITE SE AGENCIJI. HVALA.
  • 15% za uplate u gotovini do kraja juna
  • 10% popusta za polaske do kraja juna